Verlofregistratie op Mac

Kan de verlofregistratie software ook worden geïnstalleerd op een Apple Mac?

Antwoord

Verlofregistratie is een Windows applicatie. Dat houdt in dat hij alleen op een versie van Windows kan worden geïnstalleerd. Op een Mac staat standaard MAC OS op geïnstalleerd en daar doet hij het niet op.

Mac met windows

Omdat er meer programma's alleen op Windows draaien, installeren sommige gebruikers ook windows op een Mac. In dat geval kan de verlofregistratie wel worden geïnstalleerd.

Hoe weet ik of Windows op de Mac is geïnstalleerd?

Het beste kan dat worden kortgesloten met de systeembeheerder. Een andere manier om daar achter te komen, is om de demo verlofregistratie te installeren. Als die werkt, werkt de normale versie ook. Dat is namelijk dezelfde software alleen met een andere licentie.